In acest moment se lucreaza la imbunatatirea serviciilor si pe perioada update-ului comenzile se preiau doar telefonic

Restaurant La Rocca, de peste 20 de ani alaturi de tine!

Cu doua concepte distincte, Odaia de la Drum – Specific Traditional Romanesc si Salonul Cleo – Specific International, continuam sa scriem povestea restaurantului Cleo, inceputa acum mai bine de 20 de ani.
Odaia de la Drum – Specific Traditional Romanesc
Am creat acest concept de restaurant din dorinta de a conserva o parte din Traditionalul Autentic Romanesc. Prin elementele de design autentice, menite sa reproduca fidel atmosfera satului Romanesc si foarte multa munca si dedicare din partea integii echipe La Rocca, am reusit sa aducem la viata acest concept.
Prin Odaia de la Drum, ne dorim sa readucem aminte de traditie, de radacinile nostre – identitatea Romaneasca, de preparatele traditionale si retelele de odinioara ale bunicii.

Salonul Cleo - Specific International

Salonul Cleo este locul in care sa iti incepi ziua cu o cafea buna, un mic dejun sanatos sau unde sa poti purta o discutie de afaceri si sa servesti ceva bun, in acelasi timp. Este restaurantul in care poti sa evadezi impreuna cu colegii de la munca dupa terminarea programului si sa te simti ca acasa.
Am reusit ca prin designul interior sa facem din acest salon un loc primitor, familiar si confortabil. Un loc in care vii cu drag si pleci abia atunci cand timpul nu-ti mai permite.
Pentru verile toride, am amenajat si o frumoasa terasa. In tumultul orasului, pe terasa noastra te poti bucura de o liniste molipsitoare. Inconjurat de verdeata si ferit pe cat posibil de razele insistente ale soarelui, vei petrece o dupa-amiaza perfecta si te vei bucura de aceleasi preparate gustoase si aceeasi servire ireprosabila ca in saloanele din interior.
Informatii si rezerari: 0753999168 sau 0351179634
Email: office@restaurantlarocca.ro
Adresa: str. Brazda lui Novac, nr 54

Odaia de la drum

Odaia de la drum cum este cunoscuta in termeni populari, camera cea mai apropiata de strada, indiferent pe unde are intrarea gospodăria omului simplu din satele așezate de la campie, dar și in satele răsfirate de la munte si nu indica numai poziția ca așezare, ci amintește clipe petrecute cu cei dragi îmbinate cu mâncăruri pregătite in mod tradițional asortate cu vinuri de soi .

Noi am pastrat autenticitatea culturii populare romanesti si am cutreierat satele Olteniei in cautarea obiectelor vechi care sa poposeasca in odaita noastra. Asa ca pe langa mancarea romaneasca preparata dupa caietele bunicii cu retete (la propiu), am adus obiecte vechi si daca esti atent la toate detaliile si nu vii doar pentru muzica live romaneasca sau pentru imensul si deliciosul ciolan cu fasole :)), vei descoperi un mic muzeu cu obiecte folosite de strabunicii nostri care nu mai sunt in uz in zilele noastre.

Odaia de la drum este mai mult decât o camera de oaspeți , este o stare de spirit , este locul unde voia buna se impleteste cu tradiția și valorile bucătăriei românești, este locul in care încercam sa evadam fie și pentru o clipa.